Δυνατότητα ατομικών μαθημάτων και μαθημάτων online

Οι πρακτικές είναι επωφελείς σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Αμέσως μετά το τέλος κάθε μαθήματος νοιώθετε χαλαροί, ευδιάθετοι, αισιόδοξοι, δημιουργικοί, με ισορροπημένη ενέργεια για τις δραστηριότητές σας.

Stress Relief

Απομακρύνουμε την επίδραση του stress από το σώμα και το νου.

Οι απαιτητικοί και αγχώδεις ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με τη φυσική και νοητική υγεία του ατόμου. Η αντίδραση του σώματος στο stress επηρεάζει όλο το φυσικό σώμα και τα συστήματά του καθώς το συμπαθητικό νευρικό σύστημα υπερλειτουργεί για να αντιμετωπίσει το επείγον ή την απειλή. Όταν το stress είναι συνεχόμενο, η κατάσταση του επείγοντος κυριεύει ολόκληρο το σώμα και το νου και η χαλάρωση γίνεται αδύνατη. Τότε η ποιότητα της ζωής υπονομεύεται.
Εδώ μαθαίνουμε τον τρόπο να χαλαρώνουμε πλήρως. Απελευθερώνεται η ένταση και οι τοξίνες από τους μυς, τις κλειδώσεις και τον οργανισμό. Εκπαιδευόμαστε να αναπνέουμε βαθειά και αργά για να ενεργοποιήσουμε την ανταπόκρισή μας στην κατάσταση της χαλαρότητας και να διαχειρισθούμε τον νου απελευθερώνοντας επίμονες σκέψεις και συναισθήματα.

Οι asanas τεντώνουν όλο το σώμα ώστε να απομακρυνθούν τα μπλοκαρίσματα από το φυσικό σώμα και το πρανικό σύστημα, εξασφαλίζοντας την ροή της ενέργειας στο σώμα. Βελτιώνουν την λειτουργία όλου του μυοσκελετικού συστήματος και των οργάνων του σώματος.
Οι pranayamas αυξάνουν την ικανότητα της σωστής αναπνοής, ώστε κανείς να μπορεί να ¨απορροφά¨ όσο το δυνατόν περισσότερο τις ζωτικές δυνάμεις/ουσίες του περιβάλλοντος. Ρυθμίζουν την ορμονική λειτουργία. Χαλαρώνουν την μπροστινή περιοχή του εγκεφάλου όπου είναι η έδρα των σκέψεων.
Το meditation επιφέρει κατάσταση ηρεμίας και γαλήνης με νοητικά και ψυχολογικά οφέλη που έχουν διάρκεια.

Δευτέρα έως Πέμπτη

18:00 – 19:30 και 20:30 – 22:00

8 ή 4 sessions μέσα στο μήνα, διάρκειας μιάμισης ώρας έκαστο

 

Οι ημέρες και οι ώρες ενδέχεται να προσαρμοστούν ανάλογα με το ενδιαφέρον